5 mei 2024

5 mei 2024

Bevrijdingsdag 5 mei

De vlag gaat in Top. Op 5 mei wordt u door het Nationaal Comité 4 en 5 mei en Comité 4 en 5 mei Heerlen , net als ieder jaar, opgeroepen om de gehele dag de vlag uit te hangen.

Graag nodigen we u wel uit om vanaf 13.00u aanwezig te zijn in Stadspark Lange Jan. Daar zal om 15.30u het vredesvuur worden ontstoken. Tijdens de middag is er een gevarieerd muzikaal omlijst programma Atletiekvereniging AVON zal het vredesvuur overdragen aan burgemeester Roel Wever.

Om 16.00u zal in het Royal theater de film Austerlitz (2016) worden vertoond. De toegang is gratis. Bestel hier uw gratis kaarten of ga naar de site van Filmhuis de Spiegel (Royal Theater)

’s Avonds draait dan om 19.00u de film ‘The pianist’ Oscar-winnaar. Voor de films zijn wel kaartjes nodig. Bestel hier uw gratis kaarten of ga naar de site van Filmhuis de Spiegel (Royal Theater)

Laten wij het vuur met ons allen verwelkomen en nu al een speciaal woord van dank aan de lopers van AVON die in estafette vanuit Wageningen het vredesvuur naar Heerlen brengen.